Web na míru

Sestavíme vám uživatelsky příjemné a intuitivní webové stránky. Náš kreativní tým kompletně zpracuje grafický design, textový, foto a video obsah. Web tvoříme na míru podle potřeb vašich uživatelů, ať je cílem prezentace, prodej nebo interakce.

Spuštěním stránek naše práce nekončí, protože u všech webů se staráme o administraci, bezpečnost a průběžnou optimalizaci s ohledem na vývoj trhu a chování uživatelů. Kontaktujte nás a připravíme řešení, které vám padne nejen cenou.

Vytvoříme vám:

Reference

Jak to funguje

Provedeme vás srozumitelně celým procesem tvorby webu, která probíhá řádově několik týdnů. Začneme tím, že si analyzujeme vaše potřeby a sestavíme řešení internetových stránek na míru.

Po schválení sestaví náš tým UX/UI designérů prototyp neboli wireframe webu. Ten vám prezentujeme v zobrazení jak na chytrém telefonu, tak na monitoru. Společně si ověříme, že je řešení internetových stránek pro vás optimální.

Jakmile si schválíme prototyp, vytváříme finální grafický design a vkládáme obsah. Pokud nemáte zpracovány texty, fotografie ani videa, připravíme vám je na míru v našem kreativním týmu včetně SEO – optimalizace pro vyhledávání.

Programování a kódování probíhá výhradně v našem kreativním studiu. Díky tomu máme web pod kontrolou a jsme schopni jej kdykoliv přizpůsobit vašim požadavkům včetně doplnění jazykových mutací, funkcí a modulů.

Následně vás proškolíme tak, abyste mohli kdykoliv provádět základní administraci a editaci obsahu stránek. Nicméně samozřejmostí je také administrace webu zajištěná naším týmem na klíč.

Společně se spuštěním webu máme po dohodě nastaveny analytiky stránek a online kampaně tak, aby web plnil požadované cíle. Společně internetové stránky dále optimalizujeme podle chování uživatelů a vývoje trhu.

Samozřejmostí je propojení webu s klientskou sekcí, newsletterem a sociálními sítěmi. Vše vám vytvoříme a spravujeme na míru. Řešíme také zajištění a trvalou správu domény, webhostingu a bezpečnostních prvků.

O MamiArt

Jsme reklamní a kreativní agentura MamiArt. K cílům našich klientů přistupujeme profesionálně, díky zkušenostem dlouhodobě posouváme jejich byznys dále.