Online kampaně

Vytváříme kampaně orientované jak na výkon e-shopů, tak na budování značky a interakci zákazníků v B2B i B2C. Komunikační mix sestavujeme na základě strategie, kterou klientům připravujeme na míru jejich byznysu a cílů. Kampaně optimalizujeme s ohledem na vývoj trhu, pravidelný report a interakce s klientem nás společně posouvá k lepším výsledkům.

Vytvoříme vám:

Reference

Jak to funguje

Základem pro online kampaně je kvalitní marketingová a komunikační strategie. Pokud ji nemáte, sestavíme vám ji na míru. Díky stanoveným cílům a způsobům hodnocení výsledků budete mít vždy přehled o tom, jak kampaně pomáhají vašemu byznysu nebo projektu. Strategie obsahuje data, díky kterým vám nastavíme optimální komunikační kanály a rozpočet s ohledem na požadované výsledky. Nejčastěji pracujeme s Google, Seznam, Meta nebo e-mailingem. Samozřejmostí je SEO – optimalizace pro vyhledávače, retargeting a remarketing. Mimo to používáme další nástroje, díky kterým pružně reagujeme na chování zákazníků, konkurence a trhu.

Kampaně vytváříme na míru, to včetně konceptu a správy sociálních médií. Pokud nemáte zpracovány texty, grafické vizuály, bannery, fotografie ani videa, připravíme vám je na míru v našem kreativním týmu.

Pokud chcete kampaně spravovat sami, proškolíme vás tak, abyste mohli kdykoliv provádět základní administraci a editaci podle aktuálních výsledků. Nicméně samozřejmostí je také 24/7 administrace zajištěná naším týmem na klíč.

Od spuštění kampaní sledujeme jejich výsledky a plnění cílů, obratu, PNO, ROI apod. Po dohodě kampaně dále optimalizujeme podle chování uživatelů a vývoje trhu. Provádíme pravidelný reporting v cyklech dle dohody.

Online kampaně doporučujeme kombinovat s outdoorovými, out-of-home a mediálními kampaněmi včetně public relations. Takový komunikační mix je ideální nejen pro posílení výkonu online kampaní, ale také pro budování značky.

O MamiArt

Jsme reklamní a kreativní agentura MamiArt. K cílům našich klientů přistupujeme profesionálně, díky zkušenostem dlouhodobě posouváme jejich byznys dále.