Klientské akce

Poskytujeme na klíč řešení klientských eventů a promoakcí. S ohledem na zadání klienta a cílení navrhneme koncept akce, atraktivní místo, vizuální podobu a ideální termín. Máme kompletní technické zázemí včetně pódia, stánků nebo posezení, zajistíme také catering a tým promotérů. Díky našim dlouholetým zkušenostem přistupujeme k realizaci profesionálně a spolehlivě, vše řešíme do posledního detailu

Vytvoříme vám:

Reference

Jak to funguje

Vytvoříme pro vás jedinečný koncept akce na míru, který přesně odpovídá vašim představám a cílům. Náš produkční tým a síť partnerských dodavatelů se postarají o to, abyste vy i vaši hosté měli z akce pozitivní zážitek.

Zajistíme profesionální grafický vizuál vaší akce, včetně designu pozvánek, plakátů a veškerých propagačních materiálů. Vaše akce tak získá jednotnou a atraktivní vizuální identitu.

Připravíme detailní vizualizaci místa konání, abyste si mohli představit, jak bude vaše akce vypadat v reálu. Díky 3D modelům a půdorysům získáte jasnou představu o uspořádání prostoru.

Postaráme se o kompletní technické zajištění akce, včetně osvětlení, ozvučení, projekce a další potřebné techniky. Naši technici zajistí bezproblémový průběh vaší akce.

Zajistíme prvotřídní catering a občerstvení dle vašich požadavků. Dlouhodobě spolupracujeme s lokálními a prověřenými dodavateli, abychom vašim hostům nabídli gastronomický zážitek na nejvyšší úrovni.

Náš profesionální promotým se postará o hladký průběh akce. Zkušení moderátoři, hostesky a další personál zajistí, že se vaši hosté budou cítit vítáni a dobře informováni.

Zachytíme nejdůležitější momenty vaší akce prostřednictvím foto a video dokumentace. Profesionální fotografové a kameramani vytvoří materiály, které můžete využít pro další propagaci.

Organizujeme hudební a zábavní produkce, které oživí váš event. Zajistíme vystoupení kapel, DJ’s, performerů a dalších umělců podle vašeho přání.

O MamiArt

Jsme reklamní a kreativní agentura MamiArt. K cílům našich klientů přistupujeme profesionálně, díky zkušenostem dlouhodobě posouváme jejich byznys dále.